Overzicht uitgeleende spelers

ZONDAG, 26 AUGUSTUS 2018, 22:18 - lajoya

ANDEREAristotle Nkakableef vrijdag 90 minuten op de bank tijdens de wedstrijd van Oostende tegen Zulte-Waregem. Hij lijkt zijn basisplaats die hij vorig seizoen had veroverd te hebben verloren, omdat de club weet dat hij volgend seizoen bij Anderlecht zal spelen. Ostende won de wedstrijd met 3-1.

Alexandru Chipciu speelde de volledige wedstrijd van Sparta Praag tegen Bohemians 1905. Zijn team moest tevreden zijn met een 1-1 door een doelpunt in de slotminuten. Ze staan ​​nog steeds tweede in de stand.

Silvere Ganvoulableef op de bank bij Bochum tijdens de wedstrijd tegen Sandhausen. Zijn team won met 1-0. Ze staan momenteel derde.

Isaac Kiese Thelin viel in in de 64e minuut van de wedstrijd tussen Leverkusen en Borussia M'gladbach. Hij kon een 2-0 nederlaag niet vermijden voor zijn ploeg, die zijn eerste competitiewedstrijd dus verloor.

Leander Dendoncker werd niet opgenomen in de selectie van Wolverhampton voor de wedstrijd tegen Manchester City. Zijn ploegmaats zorgden voor een knappe stunt door 1-1 gelijk te spelen tegen de regerende Engelse kampioen.

Davy Roef ging vanavond onderuit op het veld van Racing Genk. Waasland-Beveren verloor met 3-2 door een owngoal in de 89ste minuut.