Leko en Vanhaezebrouck over Club Brugge - Anderlecht

ZATERDAG, 25 AUGUSTUS 2018, 13:36 - wvanroy
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Zondag spelen Brugge en Anderlecht voor het eerst dit seizoen tegen elkaar, de start van het seizoen doet vermoeden dat Brugge en Anderlecht aan elkaar gewaagd zullen zijn.

Vrijdag vonden de persconferenties plaats, zo kregen ze natuurlijk de vraag over de tegenstander. "Of Vanhaezebrouck schrik heeft van ons? Daar geloof ik niet in", aldus Leko. "Hij is bezig met Anderlecht, ik met Club Brugge."

Een antwoord dat de Anderlecht-coach bevestigde. "Het is niet belangrijk wat ik van Club Brugge vind. Wat de anderen doen, goed of slecht, is van geen tel."

Brugge maakte deze week werk van twee inkomende transfers:Rezaei en Amrabat. De vraag van Vanhaezebrouck is of Razei zal starten of niet, hij kent de competitie en de tegenstander aldus Vanhaezebrouck. Bij Anderlecht moet het duo Santini - Dimata voor de goals zorgen. "Hen afstoppen zal niet makkelijk zijn", beseft Leko. "Hun doelpuntengemiddelde is indrukwekkend. Maar we hebben onze analyse gemaakt en we kennen hun profielen. Ik geloof erin dat onze verdediging hen zal kunnen tegenhouden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.