"Als Bakkali zijn oude niveau haalt, loopt het water je uit de mond"

ZATERDAG, 25 AUGUSTUS 2018, 12:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ex-Anderlechttrainer Johan Boskamp kan zich wel vinden in het vernieuwde en verjongde Anderlecht. De jeugd die doorstroomt, en dan nog Zakaria Bakkali op de bank. Boskamp hoopt vurig dat Bakkali zijn oude niveau kan terughalen, al vreest hij ook wel dat paars-wit de laatste kans is voor de jonge Marokkaanse Belg.

"Als het hem lukt om terug op niveau te komen, dan ga ik zeker regelmatig eens naar Anderlecht kijken", is Boskamp eerlijk, "Die jongen kan voetballen op de kleine ruimte, hij heeft een actie in huis, kan een bal neerleggen en hij heeft scorend vermogen. Ik zeg je, het water loopt je zo uit de mond als je die jongen op zijn niveau ziet spelen."

"Maar eerst moet hij nog wat kilo's verliezen en zich beter laten omringen. Bij PSV had hij om de vijf minuten een andere makelaar, dat is nefast voor een speler. Hij moet zich nu volledig focussen om zijn oude niveau terug te krijgen, want ik denk ook wel dat Anderlecht zijn laatste kans zal zijn", aldus nog Boskamp. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.