Devroe zoekt huurclub voor Kara

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2018, 18:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Bij Anderlecht heeft men stilaan de hoop opgegeven om Kara Mbodj nog te verkopen deze zomer. De toestand van zijn knieën is te problematisch. Volgens Sport/Voetbalmagazine probeert Devroe nu een club te vinden die Kara wil huren.

Kara speelde zijn laatste echte wedstrijd op 17 december. Op de slotspeeldag deed hij mee tegen Genk, maar toen stond er niets meer op het spel en werd gevoetbald aan een gezapig tempo. In de aanloop naar het WK speelde hij amper acht minuten voor Senegal en in Rusland bleef hij telkens op de bank.

Geen wonder dat geïnteresseerde clubs twijfels hebben over Kara's medische toestand. Enkele weken geleden onderging Kara medische testen bij Fulham, maar hij doorstond deze niet. In de wandelgangen klinkt het dat Kara's knieën geen kraakbeen meer hebben. "Met de knieën van Kara slaag je nergens voor je medische testen, zelfs niet bij Grimbergen", zo vertelt een makelaar met goede contacten in Anderlecht aan Sport/Voetbalmagazine.

Hoe dan ook: bij Anderlecht heeft Kara geen toekomst meer. Devroe hoopt nu om de verdediger te kunnen verhuren. Misschien kan Kara daar het ongelijk van de sceptici bewijzen en alsnog een mooie transfer versieren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.