Gouano alternatief voor Sanneh?

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2018, 14:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens de Franse krant L'Equipe heeft Anderlecht tot tweemaal toe tevergeefs een bod uitgebracht op Prince-Désir Gouano van Amiens. De rechtsvoetige verdediger wil echter vertrekken en stuurt sinds gisteren zijn kat naar de training.

De 24-jarige Gouano speelt sinds vorige zomer voor Amiens. Hij kende een topseizoen en schopte het meteen tot aanvoerder. Eind juli werd hij al even gelinkt aan Anderlecht, maar paars-wit zette vervolgens zijn zinnen op Babacarr Sanneh van Midtjylland. De Gambiaan is echter geen makkelijk target.

Net als Sanneh is Gouano een rechtsvoetige centrale verdediger. Volgens L'Equipe deed Anderlecht aan het begin van de zomer een eerste bod van vijf miljoen euro, maar werd dit afgewezen. Onlangs volgde een tweede bod van zes miljoen euro en ook dit legde Amiens naast zich neer.

Zaterdag speelde Gouano nog de volledige partij met Amiens, maar sinds gisteren komt hij niet opdagen voor de trainingen. Volgens zijn entourage is de verdediger moreel gekraakt omdat Amiens bij zijn komst vorige zomer had beloofd mee te werken aan een transfer wanneer er een mooi aanbod kwam. Gouano wil naar Anderlecht, maar het Amiens-bestuur wil tien miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.