Udinese kocht Teodorczyk voor een prikje

ZONDAG, 19 AUGUSTUS 2018, 07:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht hoopte deze zomer tien miljoen euro te vangen voor Lukasz Teodorczyk, maar het is slechts een fractie geworden van dat bedrag. Tussen de twee en vier miljoen euro betaalde Udinese. Dit toont aan hoe hard Teodorczyk Anderlecht moest verlaten.

Vanuit Polen klonk het dat Anderlecht zijn spits liet gaan voor zeven miljoen euro, maar de Belgische kranten weten dat dit een loopje nemen is met de werkelijkheid. Het Nieuwsblad spreekt van een bedrag tussen twee en vier miljoen euro. Het Laatste Nieuws van 3,5 miljoen euro plus enkele bonussen. Udinese was de enige club die concreet was, maar had moeite om aan de salariseisen van Teodorczyk te voldoen. Daarom moest Anderlecht zijn vraagprijs fiks naar beneden halen.

De man achter deze transfer is trouwens Mogi Bayat. Dat Marc Coucke en Luc Devroe toestonden dat hij de deal beslechtte, toont net als de lage transferprijs aan hoe hard ze van Teodorczyk en zijn zwaar contract af wilden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.