Overzicht uitgeleende spelers

MAANDAG, 13 AUGUSTUS 2018, 09:59 - lajoya

ANDERE Ook dit seizoen heeft Anderlecht weer enkele uitgeleende spelers. We geven jullie wekelijks een overzicht van hun prestaties.

Ondanks enkele knappe saves verloor Davy Roef met 4-1 van AA Gent. Waasland-Beveren staat hierdoor 12e met 2 op 9.

Bij Sparta Praag speelde Alexandru Chipciu 90 minuten als rechtsachter. Praag won de wedstrijd tegen Teplice met 0-4. Ex-Anderlechtspeler Nicolae Stanciu gaf twee assist en scoorde één keer.

Bij Bochum mocht Sylvère Ganvoula invallen bij de rust. Hij had maar 20 minuten nodig om de weg naar de goal te vinden. Hij scoorde de 0-2, wat ook meteen de eindstand werd.

De Bundesliga begint pas binnen 2 weken dus speelde Bayer Leverkusen zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd tegen Valencia. Isaac Kiese Thelin kwam in de 71e minuut Havertz vervangen. Leverkusen verloor de wedstrijd met 3-0.

Leander Dendoncker kwam niet in actie voor Wolverhampton in de wedstrijd tegen Everton. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Dendoncker zal allicht volgende week voor de eerste keer tot de wedstrijdselectie behoren.