Dames: Anderlecht verliest van Gornik Leczna

VRIJDAG, 10 AUGUSTUS 2018, 16:19 - WauteRSCA

DAMES De vrouwen van Anderlecht hebben zopas met 0-1 verloren van Gornik Leczna. Het wordt op die manier erg lastig om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.

90+3' Afgelopen.
86'
Daar is dé kans voor Anderlecht! Vătafu treft de paal. Zo jammer!
83'Anderlecht is het overwicht opnieuw kwijt. Het ziet er niet goed uit.
75'Gornik Leczna heeft nu wel erg veel fouten nodig om Anderlecht af te stoppen. De tijd tikt wel genadeloos weg.
71'Bij Anderlecht komt Susanna  Vanhamel vervangen.
70'De tijd begint stilaan te dringen voor Anderlecht. Bij een nederlaag is de groepsfase van de Champions League heel ver weg.
62'  Anderlecht dringt opnieuw aan. Kan het ditmaal het overwicht wel omzetten in een doelpunt?
54'  Het spel gaat nu goed op en neer. De 0-1 blijft voorlopig op het bord staan.
46'  De tweede helft is op gang getrapt. Kan Anderlecht deze scheve situatie nog rechtzetten?

45+1' Rust:Anderlecht duikt met een 0-1 achterstand de rust in. De paars-witte vrouwen waren de betere ploeg, maar incasseerden kort voor de rust toch een doelpunt.
40' Matysik brengt de 'bezoekers' tegen de gang van het spel in op voorsprong: 0-1.
32'Anderlecht drukt door. Van Gorp en Tison krijgen allebei een prima kans, maar de 0-0 blijft op het bord staan
26'Van Kerkhoven incasseert de eerste gele kaart uit de wedstrijd voor een overtreding op de bedrijvige Grzywińska.
22'De wedstrijd breekt langzaam open. Merchiers en Grzywińska proberen het allebei met een afstandschot. Zonder succes. Halverwege de eerste helft staat het nog 0-0.
18'De eerste grote kans uit de wedstrijd is voor De Polen, maar Odeurs weet de bal in corner te werken.
15'De eerste corner uit de partij is voor Anderlecht. Zonder gevaar.
10'De openingsfase verloopt vrij evenwichtig. het is nog wachten op een eerste echte kans.

17u07: 1'De Wedstrijd is met een paar minuten vertraging op gang gefloten.

16u25: Glasgow City heeft zopas met 7-0 gewonnen van Martve. Hierdoor is Anderlecht bij een overwinning tegen Gornik Leczna zeker van een plaats op de hoofdtabel van de Champions League.

16u20: Opstelling Anderlecht: Odeurs, Van Kerkhoven, Vanhamel, Merchiers, De Caigny, Van Gorp, Deneve, Vătafu, Wijnants, Deloose & Tison