Wolverhampton biedt nu minder, maar heeft prijs

DONDERDAG, 9 AUGUSTUS 2018, 07:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na de ochtendtraining, zijn eerste oefenstonde van dit seizoen, stapte Leander Dendoncker gisteren op het vliegtuig naar Wolverhampton. Daar onderging hij fysieke testen, had hij een gesprek met de coach en kreeg hij een rondleiding op de club. Vandaag wordt de deal beklonken.

Een akkoord bereikten de twee clubs en Dendoncker gisteren nog niet, maar Anderlecht en Dendoncker gaan ervan uit dat dit vandaag in orde komt. Dat moet ook, want straks om 18 uur sluit de transfermarkt in Engeland. 

De interesse van Wolverhampton komt niet uit de lucht vallen. In het begin van de zomer bood de promovendus in de Premier League al twintig miljoen euro, zo schrijft Het Laatste Nieuws, maar de Rode Duivel oordeelde de Wolves toen als te min. Bij gebrek aan alternatieven is hij nu toch over stag gegaan. Wolverhampton zou nu echter maar dertien tot vijftien miljoen euro meer op tafel willen leggen.

Net als tijdens de vorige twee transferperiodes wordt het een spannende laatste dag voor Dendoncker. Derde keer, goede keer?



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.