Coucke laat ook zijn eigen vrouw betalen

ZATERDAG, 4 AUGUSTUS 2018, 22:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vanaf dit seizoen is het gedaan met de vele gratis zitjes op de VIP-tribune van het Constant Vanden Stock-stadion. Slechts enkelen genieten nog van dit voorrecht. Marc Coucke geeft zelf het goede voorbeeld: als zijn vrouw of die van Luc Devroe komen kijken, moeten ze hun stoeltje betalen.

Wie heeft er nog een gratis stoel op de VIP-tribune? De beleidsmensen en aandeelhouders kunnen de thuiswedstrijden gratis bijwonen. Dat geldt ook voor oud-voorzitter Roger Vanden Stock en de iconen Michel Verschueren, Paul Van Himst en Eddy Merckx. Wil één van hen een gast meebrengen, dan moet hiervoor betaald worden. 

De prijs voor een VIP-stoeltje is trouwens gestegen van 3.950 naar 4.500 euro. In ruil krijgen ze wel meer luxe, want de VIP-tribune werd in het tussenseizoen opgefrist en Wout Bru neemt plaats achter de kookpotten. Het aantal VIP-plaatsen is ook gestegen van 850 naar duizend.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.