"Dankzij Ferrera" "Nee, dankzij Kindermans"

VRIJDAG, 3 AUGUSTUS 2018, 14:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck geeft de jeugd volop een kans. Volgens Herman Van Holsbeeck, die nog eens wil praten over RSC Anderlecht, is dat volledig de verdienste van Emilio Ferrera die ondermeer Alexis Saelemaekers beter maakte. "Niets van aan, dankzij Kindermans", reageert Michel Verschueren onmiddelijk op twitter; "Just is just".

Het feit dat er nu meerdere jeugdspelers doorbreken bij de A-kern is de verdienste van Ferrera laat Van Holsbeeck weten. "Bij ons werden de jongeren onderverdeeld in categorieën A, B en C. Het beste voorbeeld is eigenlijk Saelemaekers, hij zat in categorie B en C. Hij maakte nadien veel progressie onder Ferrera die hem op een nieuwe positie zette. Als Alexis vandaag een mooie en grote toekomst staat te wachten is dat grotendeels dankzij Emilio."

"En niet alleen Saelemaekers", gaat de ex-general manager verder, “Ook spelers als Kayembe, Amuzu en Bornauw hebben vooruitgang geboekt onder Ferrera."

Alleen was die verklaring niet naar de zin van Michel Verschueren. Hij nam het via twitter meteen op voor het hoofd jeugopleidingen, Jean Kindermans. "Ferrera is gewoon op de boot gesprongen die Kindermans allang bestuurde"





anderlecht-online forum