"Getraind op voorzetten met Karim"

MAANDAG, 30 JULI 2018, 08:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexis Saelemaekers deed de fans kirren van pret tegen KV Kortrijk. De jonge flankaanvaller was één van de uitblinkers en had een voet in drie van de vier goals. Vooral de tweede was een beauty, beginnend met een prachtige crosspass van Sebastiaan Bornauw en een mooie voorzet van Saelemaekers. Hij oefende dan ook tijdens de voorbereiding op die voorzetten. 

"Tijdens de voorbereiding heb ik heel veel op mijn voorzetten getraind samen met Karim Belhocine", legt Saelemaekers uit, "En met Santini en Dimata hebben we nu ook meer volk in de zestienmeter lopen."

De actie begon met een mooie crosspass van Bornauw, iets waar Saelemaekers niet van verschiet: "Ik heb vooraf niet aan Sebastiaan getwijfeld, ik wist dat hij het goed zou doen. Hij is fysiek heel sterk en hij trainde ook vorig seizoen al verschillende keren mee. Fysiek is hij ook heel sterk en mentaal heel rustig, hij blijft in alle omstandigheden kalm."

De jongeren voelen ook het vertrouwen die ze van de coach krijgen en dat werkt alleen maar positief: "We zijn nu meer een familie, we krijgen ook heel veel vertrouwen van de coach. En dat werkt alleen maar bevorderend voor onze groei."
 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.