Trebel: "Ik verlaat Anderlecht niet voor mindere ploeg"

ZONDAG, 29 JULI 2018, 09:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zoals verwacht is Adrien Trebel de nieuwe kapitein bij RSC Anderlecht. Het is ook de bedoeling van Hein Vanhaezebrouck de ploeg volledig opbouwt rond de Fransman. Maar dat wil niet zeggen dat Trebel ook zeker zal blijven bij paars-wit. De kans bestaat nog altijd dat hij vertrekt. 

Trebel maakt wel meteen duidelijk dat hij niet voor zomaar elke aanbieding zal vertrekken: "Ik verlaat Anderlecht in ieder geval niet voor een mindere club. Als ik vertrekt zal het voor een sportief mooi project zijn, waar ik kan progressie maken en mezelf verder ontwikkelen. Er zijn aanbiedingen maar niets intressant, dus daar ga ik ook niet op antwoorden."

Paars-wit legde al op het einde van vorig seizoen een verbeterd contract op tafel voor de Fransman, ook daar zegt hij geen nee tegen. "Mijn management is met het bestuur in bespreking over die contractverlenging. We zien wel hoe het verder loopt, de mercato duurt nog tot 31 augustus."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.