"Presteren om Luc en Marc te bedanken"

ZATERDAG, 28 JULI 2018, 11:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Coucke en Luc Devroe haalden Landry Dimata indertijd van Standard naar Oostende, toen hij daar in een moeilijke periode zat. Nu haalden ze hem van Wolfsburg naar RSC Anderlecht, toen het ook in Duitsland niet echt vlotte. En daar is Dimata hen dankbaar voor: "Ik wil hen daar nogmaals voor bedanken door bij Anderlecht te presteren."

"Ik besef dat het misschien een groot woord is, maar ik beschouw Marc Coucke een beetje als mijn tweede vader", is Dimata eerlijk, "En de ambitie van de voorzitter is duidelijk, de titel. Dat maakt deel uit van het DNA van deze club. Ik ken Marc Coucke en ik weet wat hij wil, deze club naar een zo hoog mogelijk niveau tillen. En geloof mij, dat zal hem lukken ook."

Vorig seizoen bij Wolfsburg liep het niet altijd van een leien dakje. Een uitleenbeurt was de gepaste oplossing. En toen Anderlecht daarvoor kwam aankloppen, twijfelde Dimata niet. "Ik wou zelf ook terug naar huis. Toen Anderlecht dus kwam stond het voor mij vast. Ik speel nu in de stad waar ik opgroeide, iets wat ik al heel lang wou. De fans mogen gerust zijn. Ik ga alles geven wat ik in mij heb, in goede en slechte tijden. Dit is voor mij een keuze van het hart. Elke wedstrijd weer zal ik mijn truitje nat maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.