Vooruitblik : Kortrijk – Anderlecht

DONDERDAG, 26 JULI 2018, 20:30 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Overmorgen begint Anderlecht op bezoek bij KV Kortrijk aan de competitie. Welke namen maken hun opwachting bij Anderlecht? En wat mogen we verwachten van KVK?

Anderlecht:

Op basis van de voorbereiding verwachten we Didillon in doel met het trio Vranjes – Milic - Bornauw voor zich. Op de flanken starten in principe Saief en Saelemaekers.

Makarenko verdrijft in principe Kums naar de bank en start naast Trebel. In het aanvallende compartiment starten wellicht Musona en Gerkens in steun van Dimata.

Op de bank lijken Boeckx, Kums en Santini zekerheden. Verder gokken wij op Sa, Cobbaut, Kayembe en Bakkali.

​​​​​​​Voor Najar en Morioka komt KVK wellicht te vroeg. De WK-gangers hoeven door transferbeslommeringen ook niet in de selectie te worden verwacht.

Het lijkt er dus op dat Anderlecht aan het seizoen begint met amper drie spelers die vorig jaar al voor paars-wit voetbalden. Daarnaast starten er wellicht vijf kerels van 22 of jonger en zijn Musona en Vranjes met hun 28 jaar de oudste spelers bij de bezoekers. 

​​​​​​​Kortrijk:

Deschacht, Vanden Borre, Ezekiel. Er werden de afgelopen weken al heel wat bekende namen aan Kortrijk gelinkt. Glen De Boeck moet het momenteel echter met Kanu en Mboyo doen, hoewel hij met Makarenko en Atal toch aardig wat kwaliteit verloor.

De Boeck vroeg al om defensieve versterking. Met de huidige kern wordt het haast onmogelijk voor Kortrijk om de zevende plek van vorig seizoen te evenaren. 

Wat verwachten jullie van Kortrijk – Anderlecht? En wat zouden jullie veranderen aan onze selectie? 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.