Vanhaezebrouck tevreden maar ziet nog werkpunten

ZONDAG, 22 JULI 2018, 10:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht heeft er een goede voorbereiding opzitten. Het verloor geen enkele wedstrijd, maar slikte teveel tegengoals volgens Hein Vanhaezebrouck. Er moeten nog stappen gezet worden en vooral moet paars-wit nu bevestigen in de competitie die volgend weekend van start gaat. 

"We hebben telkens tegen degelijke ploegen gespeeld en dat was een bewuste keuze. Ik wou zien hoe de ploeg zou omgaan met moeilijkere tegenstanders. En al bij al deden ze dat goed, alleen slikken we nog teveel goals en daar waren ook vermijdbare bij", maakt de coach de balans op van de voorbereiding. 

Het was een zware intense voorbereiding, die alle spelers redelijk goed verteerden: "Er zijn geen al te zware blessures geweest, op fysiek vlak zijn de meeste spelers dus klaar. De andere hebben last van kleine blessures of sloten later aan door het WK. Ik ben tevreden met waar we staan nu, maar we mogen niet te overmoedig worden. We moeten nu stappen zetten en bevestigen in de competitie", aldus nog de paars-witte T1.



anderlecht-online forum