Voorzitter en spelers niet blij met uitspraak van Broos

MAANDAG, 13 SEPTEMBER 2004, 23:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het kwam het voorbije weekend allemaal op een hoopje voor Anderlecht. Al die vooroordelen staken in Oostende weer de kop op. Een arbitrale beslissing in het paarswit voordeel én hautain gedrag van de spelers.

"Dat woord was niet erg gelukkig gekozen", meent Vanden Stock. "We vechten al jaren om dat etiket van ons af te krijgen. De mensen hebben dat al te veel gezegd. Uiteraard mag Kompany die overstapjes zoals in Oostende niet doen. Maar ach, hij is nog jong. Ik denk en hoop vooral dat de trainer de spelers op die manier wilde prikkelen."

"Het is Champions League, ik heb dergelijke prikkel niet nodig", aldus Olivier Deschacht. "Ik ben het er dan ook niet mee eens dat we hautain speelden. Het was gewoon een slechte dag. Kan gebeuren."

"Het was om ons te motiveren hoewel dat natuurlijk nauwelijks nodig is", aldus Walter Baseggio. "We waren twee weken weggeweest met de nationale ploeg en met die wedstrijd tegen Valencia in het vooruitzicht zaten enkelen minder fris. Hautain was uit den boze."

"Ik ben hier nieuw, ik moet me nog elke wedstrijd bewijzen", aldus Mbo Mpenza. "Wat zou ik dan hautain lopen voetballen?"



anderlecht-online forum