Anderlecht gelijk tegen PAOK

VRIJDAG, 29 JUNI 2018, 22:18 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft vanavond 2-2 gelijkgespeeld in een vriendschappelijk duel tegen PAOK Saloniki. Sebastiaan Bornauw en Pieter Gerkens (foto) zorgden voor een 2-0-bonus aan de rust. Na de pauze kwamen de Grieken op gelijke hoogte.

De twee doelpunten van PAOK kwamen op naam van Anderlecht-jeugdproduct Omar El-Kaddouri. Twee minuten voor tijd kreeg Sowah nog een goede kans om Anderlecht de overwinning te bezorgen, maar zijn poging miste het doelkader.

Anderlecht eerste helft:Didillon, Sa, Bornauw, Milic, Saelemaekers, Kums, Trebel, Kayembe, Gerkens, Musona, Dimata
Anderlecht tweede helft:Boeckx, Sa (64' Dante), Bornauw (64' Delcroix), Obradovic, Sowah, Trebel (64' Sambi Lokonga), Makarenko, Amuzu, Gerkens (64' Abazaj), Morioka, Dimata (64' Dauda)