“Nog zes à zeven uitgaande transfers”

WOENSDAG, 27 JUNI 2018, 05:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht trok al heel wat spelers aan. Op uitgaand vlak bleef het relatief rustig. “Toch zullen er nog een zes à zeven uitgaande transfers komen”, zegt Coucke. Onder hen Leander Dendoncker en Lukasz Teodorczyk. 

“Voor Dendoncker is er bijvoorbeeld veel interesse”, gaat de voorzitter verder. “In het geval van Teodorczyk is iedereen ervan overtuigd dat het beter is om een andere club te zoeken.” Ook de twee andere WK-gangers Kara Mbodj en Isaac Kiese Thelin willen volgens Devroe andere oorden opzoeken.

Ook op inkomend vlak komen er nog versterkingen. “Maar Anderlecht koopt geen vedetten”, benadrukt Coucke meteen, “Onze aanhang wil ook niet persé grote namen. Ze willen vooral goed voetbal en resultaten. Maar nu gaan we vooral eerst verkopen dan kunnen we dat herinvesteren in spelers. Tenzij er echt een buitenkans komt. Dan mag Devroe een risico nemen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.