Bornauw: "Blijven groeien en bijleren"

MAANDAG, 25 JUNI 2018, 23:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sebastiaan Bornauw is één van de volgende jongeren die op de deur van de A-kern klopt. Tegen Heist speelde de 19-jarige centrale verdediger een volwassen wedstrijd. Na afloop sprak hij met Anderlecht-Online.

"Mijn ambitie is om zo goed mogelijk te spelen tijdens deze voorbereiding en me te tonen. Daarna wil ik een zo goed mogelijk seizoen afwerken, samen met deze ploeg", zo vertelt de verdediger.

Bornauw zal wel moeten opboksen tegen heel wat concurrentie. Devroe wil nog twee verdedigers halen en er zijn de jongeren Dante en Delcroix die ook hun kans willen grijpen. Dat maakt negen spelers voor drie posities. "Er is inderdaad een zware concurrentie, maar ik ga enkel naar mezelf kijken en mijn best doen. Ik wil blijven groeien en blijven bijleren. Dat is mijn hoofddoel voor dit seizoen."

"Of een uitleenbeurt tot de mogelijkheden behoort? Daar is over gesproken, maar ik ga eerst de voorbereiding afwerken bij Anderlecht. Daarna zitten we samen en zien we wat de toekomst brengt. Als het een betere optie is om te worden uitgeleend, dan doe ik dat met plezier. Zeggen ze dat ik moet blijven, dan blijf ik."

Bornauw is met de A-kern mee op stage vertrokken naar Nederland. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.