"Logisch dat ik nog niet weet waar ik volgend seizoen speel"

ZONDAG, 10 JUNI 2018, 12:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na drie jaar in het eerste elftal van Anderlecht zet Leander Dendoncker deze zomer de stap naar een grotere competitie. Wat zijn bestemming wordt, weet hij nog niet. "Ik droom van Spanje, maar Engeland en Duitsland liggen me beter."

Dat hij naar het WK trekt zonder te weten waar hij volgend seizoen speelt, vindt Dendoncker geen probleem. "Het is logisch dat ik dat nog niet weet. We zijn nog maar aan het begin van de transferperiode. Het zit niet in mijn hoofd. Mijn focus ligt volledig op het WK."

"Er zijn inderdaad beloftes gemaakt over een transfer. Wat de prijs moet zijn? Mijn entourage weet dit beter dan ik. Mijn makelaar mag me bellen wanneer er groot nieuws is. Dat Luc Devroe onlangs zei dat hij bezig is met enkele clubs? Hij moet iets zeggen he, maar ik weet van niets.

Heeft Dendoncker een voorkeur waar hij terecht komt? "Ik droom van Spanje, maar Engeland en Duitsland sluiten het meest aan bij mijn capaciteiten. Ik moet kiezen wat het beste is voor mijn carrière. Van Atletico Madrid heb ik al even niets meer gehoord."



anderlecht-online forum