Suarez: "Ik kom zeker terug naar België"

DINSDAG, 5 JUNI 2018, 15:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dat Matias Suarez en Herman Van Holsbeeck op het einde niet meer door één deur konden, is een publiek geheim. Nu Van Holsbeeck geen deel meer uitmaakt van RSC Anderlecht, denkt Suarez wél aan een terugkeer naar paars-wit en vooral om dan nadien deftig afscheid te kunnen nemen van de supporters.

Suarez vertrok indertijd op vakantie naar zijn thuisland Argentinië en kwam nooit meer terug naar België: "Maar ik kom zeker terug, ik ben verzot op jullie land en mijn kinderen zijn er geboren. Maar wat ik vooral nog wil, is op een deftige manier afscheid nemen van de RSC Anderlecht en de supporters."

'Via mijn makelaar zijn er alle losse contacten geweest met het nieuwe bestuur", gaat de Argentijn verder, "Coucke is ook een oude bekende, hij wou mij indertijd graag bij Oostende, dat vertelde Silvio Proto mij toen. Maar op dat moment waren mijn gezin en ik al gefocust op een terugkeer naar Argentinië. En als ik ooit nog in België speel zal dat enkel en alleen voor Anderlecht zijn."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.