Anderlecht denkt aan Braziliaan Rossi

ZONDAG, 27 MEI 2018, 13:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens het Portugese A Bola toont Anderlecht belangstelling voor Raphael Rossi Branco. Deze 27-jarige verdediger heeft net een sterk eerste seizoen bij Boavista achter de rug. Volgens A Bola kan de interesse van Anderlecht eerstdaags leiden tot een concreet bod.

Raphael ruilde op 21-jarige leeftijd Brazilië voor Brighton, dat net gepromoveerd was naar de Engelse tweede klasse. Hij speelde er geen minuut en een jaar later trok hij naar Whitehawk, een kleine club in de buurt. Daar versierde hij een transfer naar Swindon in de Engelse derde klasse. Bij Swindon kende Raphael vier succesvolle jaren.

Vorige zomer ruilde de Braziliaan Engeland voor Portugal en bij Boavista veroverde hij meteen een basisplaats. Hij speelde er het voorbije seizoen dertig wedstrijden en miste hierin geen minuut. Hij scoorde drie keer. Raphael is wel een kaartenpakker. De voorbije vier seizoenen verzamelde hij 44 gele kaarten in 130 wedstrijden. Twee keer kreeg hij rood.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.