Nieuwkomers reageren op transfer naar Anderlecht

WOENSDAG, 23 MEI 2018, 20:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In de officiële RSCA-app reageerden Antonio Milic, Knowledge Musona en Luka Adzic vandaag op hun transfer naar Anderlecht. Ook Kenny Saief, die definitief overkomt van Gent, liet via dit kanaal zijn tevredenheid blijken.

Milic: "Bewijzen dat ik niveau aankan"

"Ik ben heel blij om hier te zijn. Toen ik hoorde dat Anderlecht me wilde, was dit een hele eer. Het is de grootste club van België. Ik heb hard gewerkt voor deze transfer en wil tonen dat ik het niveau van een topclub aankan."

Musona: "Toeval dat ik Coucke en Devroe terugzie"

"Het was voor mij het belangrijkste om voor een club te spelen met een rijke geschiedenis en die strijd voor de titel. Hier kan ik het me niet veroorloven om wisselvallig te zijn. In een topclub moet je er elke dag staan. Dat ik Marc Coucke en Luc Devroe hier terugzie,is een leuk toeval."

Adzic: "Veel topclubs toonden interesse"

"Ik ken alle Serviërs die voor Anderlecht speelden en allemaal vertelden ze mij het allerbeste. Ik sprak al met Markovic, Spajic en Obradovic. Zij vertelden dat Anderlecht een fantastische club is om te groeien. Veel topclubs toonden interesse, maar als ik kijk naar de rijke geschiedenis en alle landgenoten die hier al speelden en doorgroeiden, dan is Anderlecht de perfecte keuze."

Saief: "Plezant voor Anderlecht te spelen"

"Het is plezant om voor deze club te spelen. Ik popel om aan het nieuwe seizoen te beginnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.