Kara: "Nog niet gesproken met nieuw bestuur"

DINSDAG, 22 MEI 2018, 06:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodji speelde vorige zondag zijn eerste wedstrijd van 2018. En misschien ook zijn laatste voor RSC Anderlecht. Al sluit de Senegalees niets uit. Zijn eerste focus ligt nu bij het WK en de rest is voor nadien. Een transfer of blijven, alles opties zijn open.

"Het is een lang en moeilijk seizoen geweest voor iedereen", is de verdediger eerlijk, "Het is ook een moeilijke revalidatie geweest na mijn twee operaties, ja twee. Ik bleef last hebben tijdens mijn revalidatie en daarom liet ik mij nog een tweede keer opereren bij dokter Cugat. Voor alle duidelijkheid, alle beslissingen zijn steeds genomen in overleg met RSC Anderlecht. Ook met de bondscoach van Senegal, Aliou Cissé, ben ik steeds in contact gebleven."

WK

Wat de toekomst van Kara brengt is nog onzeker: "Eerst wil ik mij nu focussen op het WK met Senegal, we willen daar iets tonen. En ik kan er mij ook in de kijker spelen, misschien zit er dan ook nog een interessante transfer in. Maar laat het duidellijk zijn, ik wil niet persé weg bij Anderlecht. Ik ben hier graag en ik zal met alle goesting blijven moest dat nodig zijn. Ik heb nog niet gepraat met het nieuwe bestuur, maar dat zal wel komen", aldus nog Kara. 

We wensen de Senegalees in ieder geval alle succes toe op het WK met Senegal. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.