Markovic wil blijven

WOENSDAG, 9 MEI 2018, 05:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het is niet de eerste keer dat we optekenen dat Lazar Markovic nog een seizoen wil spelen bij RSC Anderlecht. Alleen moet ook zijn moederclub Liverpool daarmee akkoord gaan. Half maart belden Engelsen nog boos naar toenmalig general manager Herman Van Holsbeeck met de eis dat Markovic moest spelen. 

De Serviër kwam in de laatste minuten van de wintermercato naar RSC Anderlecht, mét serieuze fysieke achterstand. Een volledig wedstrijd spelen zit er nog niet in, maar de Serviër maakt progressie en komt ook vaker aan spelen toe en laat dan zien waartoe hij in staat is.

Liverpool betaalde 25 miljoen euro voor Markovic, logisch dus dat het zoveel mogelijk van die som wil recupereren en hem daarom liever zoveel mogelijk wil zien spelen. Volgens de broer van de Serviër, is hij graag in Brussel en ziet hij het volledig zitten om nog een seizoen voor paars-wit te spelen. Vraag is natuurlijk of ook Liverpool daarmee akkoord gaat. Markovic gaat namelijk ook zijn laatste contractjaar in bij Liverpool; De beste optie voor de Engelsen is dus de Serviër verkopen wil het nog iets recupereren van de destijds betaalde transfersom.

"Lazar focust zich momenteel enkel op Anderlecht", zegt MIlos Malenovic, makelaar van Markovic, "We staan in contact met Engeland en daar zijn ze blij dat hij speelt. Hoe meer hij speelt hoe beter hij zal worden. Meer kan ik daar voorlopig niet over zeggen."

Malenovic sprak ook al met Luc Devroe over de toekomst van zijn speler: "Na het seizoen gaan we nog eens praten. Het is in ieder geval waar dat Lazar gelukkig is bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.