"Moeten niet onderdoen voor de rest"

DINSDAG, 8 MEI 2018, 15:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Donderdag wacht Standard Luik in het Constant Vanden Stock Stadion. Hein Vanhaezebrouck geeft toe dat de winnaar van dit duel wellicht meespeelt voor de finaleplaatsen.

"We moeten ons nu vooral blijven focussen op de job die we moeten doen", zegt de coach, "Standard is een tegenstander die het op gebied van punten pakken beter doet dan wij. Maar dat wil niet zeggen dat we moeten onderdoen. We spelen voor eigen publiek en we moeten tonen dat we de sterkste zijn."

Het woord titel of beginnen tellen zijn niet aan Vanhaezebrouck besteed: "Het geeft geen zin om nu te beginnen tellen, ik heb dat nooit gedaan en zeker niet aan het begin van het weekend. Een gelijkspel zou niet dramatisch zijn voor ons, maar winnen is altijd beter natuurlijk. We moeten ons gewoon blijven focussen op de volgende wedstrijd. Op het einde van de rit zal de beste ploeg uiteindelijk kampioen spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.