"Raar dat er nu ineens zoveel reactie is"

DINSDAG, 8 MEI 2018, 14:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Onvermijdelijk kreeg Hein Vanhaezebrouck de vraag wat hij vindt van de wedstrijdleiding vorige zondag tegen Club Brugge. In eerste instantie wou de coach er niet teveel over kwijt, al vroeg hij zich wel enkele dingen af.

"Er zijn de voorbije dagen al heel veel dingen gezegd en geschreven, dus ik ga daar nu geen commentaar meer opgeven", reageerde Vanhaezebrouck, "Al vind ik wel dat als je vlak na de wedstrijd dingen zegt, je die nadien niet meer moet ontkennen dat je zoiets gezegd hebt. Al zeker niet als die dingen geregistreerd zijn door verschillende camera's en microfoons."

Wellicht doelde de coach hier op de insinuatie van Bart Verhaeghe dat Anderlecht de scheidsrechters zou omkopen of dat de refs paars-wit bevoordelen. Daags na die uitspraken, milderde Vincent Mannaert de woorden van zijn voorzitter.

"Al een heel seizoen zijn er problemen met de scheidsrechters of/en met de Video Assistent Referee. Maar nooit kwam Brugge klagen omdat het altijd in hun voordeel was. Nu het eens in hun nadeel is, volgens hen dan, staat heel de pers op zijn kop", voegde Vanhaezebrouck er nog fijntjes aan toe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.