"We moesten zo snel mogelijk ingrijpen"

DINSDAG, 30 MAART 2010, 16:57 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Vanden Stock is trots op het vernieuwde Constant Vanden Stockstadion. "Het zal veel comfort bieden aan de toeschouwers. Ik ben fier dat ik binnenkort als voorzitter het nieuwe stadion zal mogen inhuldigen", aldus Roger.


"Iedereen beseft wel dat een stadion met een Europese capaciteit van amper 20.000 toeschouwers te weinig is voor een club als Anderlecht."

"We moesten zo snel mogelijk ingrijpen om onze positie als grootste club van het land te behouden", verduidelijkt Vanden Stock. "Ook als we op Europees vlak nog willen meespelen, diende een capaciteitsverhoging zich op."

"Daarom konden we niet wachten om te zien of België al dan niet het WK 2018 of 2022 mag organiseren. Het nieuwe stadion is een stadion van de toekomst. Het zal veel comfort bieden aan de toeschouwers en ook qua uitzicht is het zeer modern. Rondom het stadion komt er immers een metalen structuur met eventueel lichteffecten."

Bron: Belgiumsoccer



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.