"Mooiste overwinning uit mijn carrière"

ZONDAG, 6 MEI 2018, 19:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Olivier Deschacht speelde vandaag zijn 600ste wedstrijd op het veld van Club Brugge, en keerde met de drie punten terug naar Brussel. "De mooiste overwinning uit mijn carrière", zegt de verdediger, "Maar we staan nog achter, ik ga het woord titel nog niet zeggen."

"Als je je 600ste wedstrijd kan winnen op Brugge, dat is gewoon fantastisch", zegt de verdediger, "Het is de groep die vandaag de wedstrijd gewonnen heeft. Alles wat we deden klopte, ook bij de tweede goal. Het geluk stond ook aan onze kant vandaag bij bepaalde fases."

"Ik ga nu niet beginnen roepen, of ik doe volgende week niet meer mee. Ik ben soms iets te ambitieus. We moeten nu vooral hard blijven verder werken. Donderdag wacht ons Standard en dat is toch een beetje ons zwarte beest. De achterstand is nog twee punten, drie zelfs als je juist telt. Van mij hoor je het woord ‘titel’ nog niet", is Deschacht eerlijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.