Oproep: fris mee het geheugen van Verhaeghe op

ZONDAG, 6 MEI 2018, 19:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Bart Verhaeghe opperde vandaag de de (video)scheidsrechters Anderlecht aan de landstitel moeten helpen. De Club-voorzitter ziet overal fases in het voordeel van Anderlecht en in het nadeel van Club Brugge. We willen hem graag attent maken dat er ook heel andere fases al waren dit seizoen en deze play-offs.

Omdat we niet alle wedstrijden bekeken hebben en ons geheugen niet alles opslaat, rekenen we op jullie, onze lezers. Herinneren jullie zich fases dit seizoen waarin Anderlecht beslissingen foutief tegen zich gefloten kreeg en Club Brugge voor zich? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. We kijken het na en bundelen alles in een mooi artikel.

Om jullie op weg te zetten, geven we alvast twee zaken die we ons nog goed herinneren.

1. In de heenwestrijd Anderlecht - Club Brugge werd een doelpunt van Hamdi Harboui onterecht afgekeurd. Geen 1-0-zege voor Anderlecht dus, wel 0-0. Anderlecht twee punten bestolen, Club één cadeau.

2. In de eerste wedstrijd van deze play-offs staat Anderlecht 1-0 achter tegen AA Gent wanneer Uros Spajic duidelijk wordt neergetrokken in het strafschopgebied. De scheids- en videoscheidsrechter geven geen strafschop.

Zo, nu rekenen we op jullie om dit lijstje verder aan te vullen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.