Frutos: "Buitengewoon palmares na vier jaar Anderlecht"

MAANDAG, 29 MAART 2010, 19:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op rsca.tv geeft Nicolas Frutos ook zelf commentaar bij zijn afscheid. "Ik zit in de moeilijkste periode van mijn leven", zo begint Frutos zijn monoloog. "Mijn carrière is waarschijnlijk voorbij en ik voel me nu heel slecht."


"Het zijn moeilijke tijden als je beseft dat je sportieve carrière aan een zijden draadje hangt. Maar het is nu zo en ik moet erdoor. Ik denk wel dat mijn palmares na vier jaar bij Anderlecht buitengewoon is: twee keer kampioen, één keer de beker en ook in Europa niet slecht. Dat zal me mijn hele leven bijblijven."

"Dit seizoen heb ik mij toch iets minder volwaardig lid van de ploeg gevoeld, omdat ik er niet altijd bij kon zijn. Maar ik heb toch enkele belangrijke doelpunten gemaakt en zo bijgedragen aan de titel, die we eindelijk verdienen. Ik wil iedereen bedanken die mij altijd gesteund heeft en zeker de supporters."

"Iedereen weet dat de problemen drie jaar geleden begonnen zijn. Het was een moeilijke periode en een bepaalde pers heeft daar misbruik van gemaakt. Dat is jammer. Ik wil dan ook vooral denken aan iedereen die me toen wel altijd gesteund heeft."



anderlecht-online forum