Van Holsbeeck: "Dit is een zwarte dag"

MAANDAG, 29 MAART 2010, 16:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck was erg triest toen hij het nieuws bekend maakte. "Dit is één van de moeilijkste momenten als manager", zo zei hij. "Dit is een zwarte dag voor Anderlecht, maar het is vooral heel tragisch voor Frutos zelf."


"Alle medewerkers van Paars-Wit en de supporters, het Belgisch voetbal en gewone voetballiefhebbers verliezen vandaag een heel grote speler en een groot mens", vertelde Van Holsbeeck op de persconferentie. "Maar Nico zal altijd deel blijven uitmaken van de paars-witte familie. Ondanks zijn afzien, de vaak onterechte kritiek, gaf Nico Frutos altijd het goeie voorbeeld. Zijn moed, doorzettingsvermogen en mentale sterkte zijn een voorbeeld en zeldzaam in dit milieu."

Van Holsbeeck benadrukt dat de paars-witte deur altijd open blijft voor Frutos. "Als we hem kunnen helpen met het verdere verloop van zijn loopbaan, zullen we dat niet nalaten. Vandaag begint voor Frutos een nieuw leven, hij keerde intussen al terug naar Argentinië waar zijn vrouw normaal gezien binnen een paar dagen zal bevallen."

"Ik wil Nico ook in naam van alle medewerkers, de club en onze supporters bedankt voor al zijn inspiratie en de prachtige momenten die hij ons schonk", besloot van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.