Suarez: "Allemaal voor hetzelfde doel: de titel"

MAANDAG, 29 MAART 2010, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een mindere periode zit Matias Suarez weer dicht bij zijn beste vorm. "Ik voel gewoon dat mijn ploegmaats vertrouwen in mij hebben", verklaart hij dit. "Ik zit terug op het niveau dat ik haalde in het begin van het seizoen."


Suarez toonde zijn vertrouwen door een penalty koelbloedig binnen te trappen. "Mijn maats weten dat ik op zo'n moment altijd rustig blijf. Als je vertrouwen hebt, laat zich dat zien op het veld", vertelt hij. "Ik ben de vaste penaltynemer als ik op het veld sta."

Het viel ook op dat Suarez vooral vanaf links zijn acties maakte en niet vanaf rechts. "Ik ben er zeker van dat de keeper van Zulte mijn match tegen Hamburg gezien had en daarom wisselde ik van kant. Nee, serieus, voor mij blijft dat hetzelfde. En natuurlijk speel ik toch nog altijd liever als tweede spits."

Als Legaer terugkeert uit blessure, dreigt voor Suarez opnieuw de bank. "Ik vrees de bank niet. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel: de titel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.