Lukaku: "Ik ga niet weg, 100 procent zeker"

VRIJDAG, 26 MAART 2010, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview met Sporza heeft Romelu Lukaku nu ook zelf erg duidelijk gezegd dat hij bij Anderlecht blijft. "Neen, ik ga niet weg, 100 procent zeker. Ik moet spelen en ik heb hier nog veel te leren", zo vertelt hij.


"In het buitenland ben ik nu nog een kleine jongen. Ik blijf zeker hier, ook na volgend seizoen", zegt Lukaku verzekerd.

In het gesprek blikt Lukaku ook terug op wat het seizoen hem al gebracht heeft. "Topschutter worden is leuk, maar ik wil de titel. We hebben ook de topschutter en de assistkoning (Boussoufa, red) in onze ploeg", zegt Lukaku. "De competitie afsluiten als eerste is mooi, maar we moeten nu kampioen worden."

"Het is voor mij allemaal heel snel gegaan, maar ik heb me er op de club en op school doorheen geslagen. Anderlecht is streng voor mij, dat is goed. Als ik te veel wil, loopt het uit de hand."

Dat Lukaku niet wil vertrekken, is omdat hij zelf beseft dat hij bij Anderlecht nog niet uitgeleerd is. "Mijn techniek op de korte ruimte en mijn kaatswerk moeten beter, maar dat is ook normaal. Ik weet dat ik nog moet verbeteren en ik doe mijn best, ik ben er zeker van dat het zal lukken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.