Van Holsbeeck: "We laten Frutos niet vallen"

DONDERDAG, 25 MAART 2010, 13:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Anderlecht twijfelt men voor het eerst luidop aan de voetbaltoekomst van Nicolas Frutos. Tegen volgend seizoen wil paars-wit weten of hij ooit weer op niveau kan voetballen. "Maar ik blijf in hem geloven", zegt Van Holsbeeck.


"Mendoza zal ons toelaten precies te weten waar Frutos staat. We zullen zo een objectieve en definitieve evaluatie maken voor het begin van volgend seizoen", zegt Herman Van Holsbeeck in Het Laatse Nieuws.

"We kunnen niet om de vaststelling heen dat Frutos weinig speelt. Als we in juni beslissen om onze samenwerking stop te zetten, zal dat in eer en geweten zijn", aldus de Anderlecht-manager. Het contract van Frutos loopt nog tot 2012.

Als Anderlecht beslist het contract te ontbinden, zal het Frutos echter niet laten vallen. "In dat geval gaan we de mutualiteit niet tussenbeide laten komen. Wij behandelen onze spelers niet als robots. Bij Frutos houden we rekening met het menselijke aspect."

"En wat er ook gebeurt, Nicolas zal altijd deel uitmaken van de Anderlecht-familie. Hij lijdt enorm onder de situatie. Maar ik blijf in hem geloven, tot het niet meer anders kan", besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.