Selectie Anderlecht - Hamburg

DONDERDAG, 18 MAART 2010, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft een selectie van 21 spelers bekend gemaakt voor het treffen met Hamburg vanavond. Mbark Boussoufa is er in tegenstelling tot vorige week opnieuw bij. Lucas Biglia en Jonathan Legaer zijn nog twijfelachtig.


Biglia heeft nog steeds last van een contractuur aan de kuit, terwijl Legaer gisteren nog steeds niet kon trainen met zijn gekneusde enkel. Vandaag moet duidelijk worden of ze kunnen spelen.

"Als je in verschillende competities actief bent, moet je altijd rekening houden met blessures", vertelde Jacobs op de persconferentie. "Maar ik hoop eerlijk gezegd vooral dat het morgen niet van één speler zal afhangen. We moeten met de volledige selectie klaarstaan om het verschil te maken. Iedereen zal top moeten zijn."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Deschacht, De Sutter, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Martínez, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme en Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.