Proto: "We moeten efficiënt zijn"

DINSDAG, 16 MAART 2010, 09:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Doelman Silvio Proto verwacht donderdag een defensief ingesteld Hamburg. "Ik denk niet dat ze naar hier komt om vier doelpunten te maken. Ze zullen hun voorsprong willen behouden en wij zullen moeten aanvallen."


"In de heenwedstrijd viel de bal goed voor hen, hopelijk valt die donderdag goed voor ons", zegt Proto in Het Nieuwsblad. "We moeten efficiënt zijn. Het wordt moeilijk, maar alles is mogelijk. Ik ben er zeker van dat onze twaalfde man voor een extra boost zal zorgen."

"Lyon was duidelijk een maatje te groot. Ook Hamburg is beter dan wij, maar Athletic Bilbao was dat ook op papier. We hebben onze kansen. De vorige jaren hadden we Europees misschien een beetje schrik of te veel respect voor de tegenstander. Nu gaan we er gewoon voluit voor. We hebben goede hoop op slagen."

In 1977 bood Anderlecht-doelman Jan Ruiter aan Hamburg-speler Volkert enkele flessen wijn aan als hij een penalty zou missen. Een ideetje voor Proto? "Als het 3-0 staat en Van Nistelrooy mist de penalty, dan stuur ik hem zeker en vast een goede fles Petrus op."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.