Vercauteren: "Blij dat terugkeer voorbij is"

DINSDAG, 16 MAART 2010, 09:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zondagavond sprak Frank Vercauteren niet met de pers, gisteren deed hij dat wel. "De terugkeer was een speciaal moment voor mij", zegt Vercauteren. "Dat is ook logisch: 34 jaar op 53 in mijn leven liep ik rond op Anderlecht."


"Toch ben ik ben blij dat het achter de rug is. Dat hebben we nu toch al gehad. Ik hoop dat het nu gaat stoppen", wijst Vercauteren in Het Nieuwsblad naar de media-heisa die rond zijn terugkeer naar het Vanden Stock-Stadion hing. "Ik heb in de dagen voor de match interviews gegeven. Je weet dan je dan moeilijke vragen gaat krijgen. Maar als je niet spreekt, wordt alles zeker weer bovengehaald in de pers."

Enigszins tegen de verwachting hebben Vercauteren en zijn opvolger Jacobs elkar zondag toch de hand geschud. "Wie hiervoor het initiatief nam, houd ik voor mij. Alleen wie de hand geeft, weet hoe het in elkaar zit."

Toch waren er niet alleen negatieve gevoelens zondag. "Ik had vooraf met een aantal spelers gesproken, ja. Waarom ook niet? Met sommigen heb ik bijna tien jaar samengewerkt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.