Selectie: Anderlecht - Racing Genk

ZATERDAG, 13 MAART 2010, 10:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag krijgt Anderlecht op de voorlaatste speeldag voor de play-offs het bezoek van Racing Genk. Trainer Ariël Jacobs selecteerde een 22-koppige kern. Jelle Van Damme is geschorst en Mbark Boussoufa (knie) is nog onzeker.


"Boussoufa had al een tijdje last met problemen aan de knie", aldus Jacobs. "Tegen zowel Roeselare als Charleroi kreeg hij bovendien nog een paar directe trappen op die knie waardoor daar nog een ontsteking bovenop kwam. We moeten afwachten hoe die blessure evolueert."

Ook Juhasz (geknelde zenuw rug), Kouyate (contusie ribben) en Legear (overbelasting spieren) sukkelen met lichte blessures.

Volgende week komt Hamburg naar het Astridpark, maar Jacobs wil ook tegen Genk de volle buit. "We kunnen het ons niet permitteren om nu al te beginnen speculeren voor de play-offs. We moeten een zo hoog mogelijk rendement halen en zoveel mogelijk punten pakken voor de start van de play-offs."

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Deschacht, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kanu, Kouyate, Legear, Lukaku, Marecek, Martínez, Mazuch, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.