Anderlecht op zoek naar 2e Aruna

WOENSDAG, 8 SEPTEMBER 2004, 09:32 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Sinds deze week heeft Anderlecht de zoektocht ingezet naar een nieuwe Aruna. Het is een van de redenen dat Herman Van Holsbeeck naar Ivoorkust is afgereisd.

"We gaan de zoektocht naar een vervanger voor Aruna wat kracht bijzetten", leg van Holsbeek uit. "Dit omdat hij, zoals Koller, ons toch zal verlaten., niet binnen 6 maand maar toch binnen een jaar of twee jaar. Ik heb goede relaties in Ivoorkust."

Natuurlijk is Van Holsbeeck ook afgereisd om er Aruna op te zoeken. Aruna heeft via zijn manager laten weten dat hij zaterdag zeker tegen Oostende zal spelen. Morgen zal de Ivoriaanse parel terug meetrainen. Daarna zal er een persconferentie plaatsvinden.

Een andere grote vraag die rest is: welke toegevingen heeft Anderlecht moeten doen opdat Aruna terug zou keren. "Eenvoudig. Geen!", zegt Herman Van Holsbeeck. "Het is eenvoudig: Aruna heeft nog een contract voor 2 jaar bij ons. Een verhoging van zijn salaris? Neen! Een clausule in verband met een transfer? Neen! Alles hangt af van wat de andere clubs in Januari bieden. Een boete? Ja!"



anderlecht-online forum