Legear: "Ik had twee keer moeten scoren"

VRIJDAG, 12 MAART 2010, 08:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear zorgde voor het enige paars-witte doelpunt, maar achteraf sprak iedereen over zijn gemiste kans in de slotfase. "Ik had er twee moeten maken. Ik wilde met links trappen, maar de bal kwam te dicht bij mij."


Het doelpunt dat hij wel maken was een pareltje: een vrije trap van op 30 meter die hij los in de winkelhaak schilderde. "Ik had gezien dat de keeper die hoek van zijn goal vrij had gelaten", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Het was een mooie goal, maar die tegen Bilbao vond ik toch nog net iets mooier."

Ook Legear merkte op dat Anderlecht Boussoufa miste. "Met hem was het anders geweest. Kanu deed het goed, maar dat is toch een ander type speler. Soms was er dat tikje te veel. Boussoufa had het een paar keer beter kunnen uitspelen en dat had het verschil kunnen maken."

Legaer is er van overtuigd dat Anderlecht Hamburg thuis kan verslaan. "Als we volgende week met dezelfde mentaliteit spelen, dan zit de kwalificatie er zeker in."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.