Jabobs: "Het is niet onmogelijk"

VRIJDAG, 12 MAART 2010, 08:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs was niet ontevreden over de match, maar beseft ook dat 3-1 geen goede uitslag is. "We zijn gesneuveld op het realisme van HSV. Maar als je alle parameters in overschouw neemt, hebben wij het zeker niet slecht gedaan."


"Hamburg had een surplus aan ervaring. Dat voelde je", vertelt Jacobs in Het Nieuwsblad. "Wij sprongen heel kwistig met onze energie om. Onze middenvelders maakten veel onnodige meters. Zé Roberto en Jarolim, twee spelers van vele oorlogen, lopen schijnbaar niet. Plots zijn ze daar toch op prikjes in de rug uit te delen. Wij gingen na de 2-0 uit positie lopen. Dat hebben die mannen nooit gedaan."

Jacobs zag echter ook goede dingen van zijn ploeg. "Als je alles op een rijtje zet, hebben wij even veel kansen gehad. Het heeft me echt verbaasd dat wij zoveel mogelijkheden hebben gekregen. Wij maakten echter geen gebruik van de klutsballen die zij wel verzilverden."

Volgdende week al wacht Anderlecht dus een zware avond wil het zich alsnog plaatsen voor de kwartfinales. "Wij hebben nog een kans want het is een kwetsbare ploeg. We zullen nog beter moeten spelen dan tegen Bilbao want deze ploeg is veel, maar dan ook veel, sterker dan Bilbao."



anderlecht-online forum