Aruna verontschuldigt zich en keert terug

DINSDAG, 7 SEPTEMBER 2004, 15:09 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Aruna Dindane blijft voor opschudding zorgen. Na een aantal grillige weken, lijkt hij nu volledig bij te draaien. "Ik wil me excuseren bij mijn ploegmaats", zegt de spits.


"De transfermarkt is gesloten, mijn toekomst ligt nu in het veroveren van een nieuwe titel met Anderlecht én een goeie campagne in de Champions League.
Ik weet dat ik iets gedaan heb wat niet goed te praten is. Ik ga me excuseren bij de spelers, maar ook tegenover de club heb ik iets goed te maken. Ik ben nu niet uit op loonsverhoging. Om over mijn toekomst na te denken, heb ik nog tijd genoeg", zegt de Ivoriaan.

Aruna keert dus dinsdag terug uit Abidjan naar Brussel. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck reisde naar Ivoorkust om Aruna op te halen. Daarmee is de verzoening tussen club en speler een feit. Het bezoek van Van Holsbeeck is vooral symbolisch. Er werden geen concrete afspraken gemaakt over de toekomst.

"Als Anderlecht met me wil praten, dan gaan we praten. Maar ik ga niet zelf om een gesprek vragen", zegt Aruna.
"Wat gebeurd is, heeft me pijn gedaan. Ik heb mijn hart geopend, maar dat heeft het niet makkelijker gemaakt. Ik wou dat het nooit zover gekomen was."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.