Anderlecht vol vertrouwen naar Hamburg

WOENSDAG, 10 MAART 2010, 13:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de spelersgroep van Anderlecht heerst er een gezonde dosis vertrouwen voor de wedstrijd tegen Hamburg. "Wat vooral goed is, is dat we naar ginder trekken zonder enige druk. Enkel de landstitel telt", zegt Olivier Deschacht.


Hamburg zal zeker proberen om enkele doelpunten te scoren in eigen huis. De verdediging moet dus scherp staan. "We moeten vooral een ernstige match spelen, zoals toen we Llorente van Bilbao onder bedwang moesten houden", weet Roland Juhasz.

Doelman Silvio Proto pikt in: "De sleutel tot een eventuele krachttoer zal zijn om daar te nul te houden. Als we erin slaagden om Ahtletic Bilbao te laten buigen, waarom zou dat dan met Hamburg niet lukken?."

Zaterdag hadden Matias Suarez en Nemanja Rnic nog een groot aandeel in de zege tegen Charleroi. Tegen Hamburg zitten zij waarschijnlijk weer op de bank. "Natuurlijk dat het me pijn zou doen als ik opnieuw op de bank zou moeten plaatsnemen na twee goeie prestaties en twee doelpunten, maar in dit soort wedstrijden denken we niet aan ons eigen persoontje", reageert Suarez hierop.

"Het is niet door 90 minuten te voetballen dat ik mijn plaats zal kunnen terugwinnen, maar ik denk nu in de eerste plaats aan de ploeg", eist ook Rnic niet meteen een basisplaats.

Bron: SudPresse



anderlecht-online forum