Bailly: "Lukaku wacht zware avond"

WOENSDAG, 10 MAART 2010, 13:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Logan Bailly, doelman van de Rode Duivels, kon met zijn ploeg Mönchengladbach Hamburg verslaan in de competitie. Niet evident en hij voorspelt Anderlecht een zware avond. "Anderlecht moet hopen dat Hamburg geen topavond kent."


"Hamburg heeft enorm veel internationale ervaring en met Van Nistelrooy en Ze Roberto twee toppers in huis", vertelt Bailly in Gazet van Antwerpen. "Hun middenveld en aanval zijn ook zeer sterk. Hoewel ze zeggen dat ze vooral op de nul mikken, verwacht ik een erg offensief Hamburg."

Hoe moet Anderlecht dit beantwoorden? "Het zou een slecht idee zijn om alleen maar te verdedigen, dan roep je het onheil over je af. Gladbach speelde ook gewoon zijn spel en dat loonde. Alleen zal je de kansen meteen moeten benutten, want veel krijg je er niet."

Hiervoor rekent Anderlecht vooral op Romelu Lukaku. Volgens Bailly wacht de youngster een erg lastige avond. "Hij staat voor een even zware avond als tegen Kroatië. Toen al zag je dat hij het moeilijk had met het hogere niveau. Hij zal een antwoord moeten vinden op de harde aanpak van de stevige en slimme Hamburg-verdedigers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.