Ook Hamburg kent goede generale repetitie

ZATERDAG, 6 MAART 2010, 21:07 - Garrincha

Net als Anderlecht heeft Hamburger SV, donderdag tegenstander in de Europa League, zijn competitiewedstrijd gewonnen. Een doelpunt van Marcell Janssen volstond om Hertha Berlijn te verslaan. In de stand staat Hamburg nu vierde.

Tegen hekkensluiter Hertha was Hamburg van in het begin de betere ploeg, maar pas vijf minuten voor de rust kon het dit omzetten in een doelpunt. Vlak na de rust zag Hertha de gelijkmaker op de lat stranden, waardoor het 1-0 bleef. Ook de ingevallen Ruud van Nistelrooy miste nog een grote kans.

Opstelling Hamburg: Rost, Rincon Mathijsen, Rozehnal, Aogo, Torun (70' Trochowski), Jarolim, Zé Roberto, Elia, Jansen (84' Demel), Petric (64' Van Nistelrooy).