"Niet gekomen om 10 minuten te spelen"

ZATERDAG, 6 MAART 2010, 12:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez is niet gelukkig met zijn statuut als invaller bij Anderlecht. "Dikwijls dacht ik in de basis te staan nadat ik hard had gewerkt, maar ging ik ontgoocheld naar huis", zegt de 21-jarige spits in La Dernière Heure.


"Ik ben naar hier gekomen om titularis te worden, niet om tien minuten per match te spelen. Dat went nooit. Na een overwinning kan ik me er even boven zetten, maar de dagen erna duikt dat slechte gevoel weer op."

"Ik ben de eerste om toe te geven dat de ploeg goed draait. Dat speelt niet in mijn voordeel, al wil ik er aan toevoegen dat ze met mij in de ploeg ook winnen."

Suarez twijfelt aan zijn toekomst in België. "In Argentinië stellen de mensen me vragen over mijn situatie. Na dit seizoen zal ik mijn zaak bekijken met mijn manager. Ik heb al veel aanbiedingen gekregen uit mijn vaderland."

"Mijn grootste probleem is misschien wel de taal. Als ik met meneer Jacobs wil praten, heb ik een tolk nodig. Daardoor is onze relatie minder direct. Dat is vervelend, want ik wil meer contact met de coach."




anderlecht-online forum