De Sutter: "Was ik coach, ik koos ook Romelu"

WOENSDAG, 3 MAART 2010, 13:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku heeft Tom De Sutter naar het tweede plan verdrongen. Dit maakt de Bruggeling echter niet boos, hij begrijpt het zelfs. "Ik vind dat Romelu me terecht uit de ploeg heeft gespeeld", zo zegt De Sutter in de kranten.


"Op dit ogenblik heb ik niets te eisen. Een talent als Lukaku heb ik nog nooit gezien", is De Sutter erg lovend voor zijn concurrent. "En hij is niet enkel een uitzonderlijk talent, hij is nu ook al beslissend. "Ik aanvaard dat ik voor hem op de bank moet zitten. Als coach zou ik dezelfde keuze maken."

"Het is zeker geen gebrek aan ambitie. Ik blijf me inzetten en hopen op veel speelminuten", aldus de spits. "Mijn moreel en ambitie zijn niet aangetast. Ik ben ook nog altijd heel gelukkig bij Anderlecht."

Hij stuurt dan ook niet aan op een vertrek, al sluit hij dit natuurlijk ook niet uit. "Een transfer is nu niet aan de orde, pas in juni maken we een evaluatie. Als er een aanbod komt, zal ik wel luisteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.