Lukaku: "Als ik straks scoor, word ik gek"

WOENSDAG, 3 MAART 2010, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku is Rode Duivel en iedereen heeft het geweten. Een massa perslui hing gisteren aan zijn lippen. "Ik probeer rustig te blijven en geen domme dingen te zeggen. Ik ben nog jong en wil mezelf hier nog geen druk opleggen."


De Rode Duivels zijn een groep met veel talent, maar een echte doelpuntenmaker ontbreekt nog. Iets voor Lukaku? "Ik ga mijn best doen, maar we zijn met negentien spelers. We moeten er samen voor gaan. Het zijn niet alleen de spitsen die kunnen scoren", zo vertelt hij.

"Als ik scoor dan word ik zot, denk ik. Maar ik kan in geen geval tevreden zijn na één wedstrijd", gaat hij verder. "Zaterdag moet ik alweer presteren met Anderlecht tegen Charleroi. Om er de volgende keer weer bij te zijn bij de Rode Duivels."

"Voor de Rode Duivels spelen is een droom die uitkomt. Sneller dan ik had durven te denken. Tot nu toe is dit het mooiste moment uit mijn carrière."

Om het volledige interview te lezen, klikt u hier.

Om de beelden van het interview te bekijken, klikt u hier.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.